25 Years Of Gupt: Bobby Deol and Kajol create MADNESS at the premiere; Bobby dances to ‘Duniya Haseeno Ka Mela’ during the film; says “Rajiv Rai had his OWN cinematic universe!” : Bollywood News

Het is tegenwoordig gebruikelijk om jubilea van klassiekers uit het verleden te vieren. Maar weinig films onderscheiden zich door hun impact en erfenis. Gup (1997) is zo’n film en het 25-jarig jubileum had niet gevierd kunnen worden door simpelweg een eerbetoon op sociale media te plaatsen. Het had wat extra’s nodig. Met deze gedachte in het achterhoofd werd op zaterdag 9 juli een speciale vertoning van de film gehouden in de Metro INOX Cinemas in Mumbai, door Radio Nasha.

25 Years Of Gupt: Bobby Deol en Kajol creëren MADNESS bij de première; Bobby danst tijdens de film op ‘Duniya Haseeno Ka Mela’; zegt: “Rajiv Rai had zijn EIGEN filmische universum!”

Wat de vertoning echt speciaal maakte, was dat verschillende leden van de cast en crew de gelegenheid sierden. Hoofdacteurs Bobby Deol en Kajol, regisseur-editor Rajiv Rai, production designer en co-schrijver Shabbir Boxwala, muziekregisseur Viju Shah, art director Bijon Das Gupta, zangers Udit Narayan, Sunita Rao en Sadhana Sargam, voice-over kunstenaar Chetan Shashital en acteurs Harish Patel, Mukesh Rishi, Tej Sapru en Dalip Tahil waren aanwezig. Manisha Koirala kon er helaas niet bij zijn en bood haar excuses aan.

Er werd een groen tapijt aangelegd waar de cast en crewleden van Gupt poseerden en met de media spraken. Vervolgens werden ze naar het scherm gebracht, waar de screening zou plaatsvinden. Verschillende fans waren hier aanwezig en waren enthousiast om hun favoriete film en acteurs op het scherm te zien.

De cast en crew hadden een leuk gesprek met RJ Rohini, die ook de geesten hoog hield met haar grappen en weetjes. Ze onthulde dat tijdens de release van de film sommige onheilspellende mensen een kick zouden krijgen om de spoiler te onthullen aan degenen die de film niet hadden gezien. Het was ook gebruikelijk dat mensen vreemden opbelden en gewoon zeiden: ‘Kajol is de moordenaar’ en ophangen! Ze grapte: “Yeh jo shabd hai ‘Spoiler’. Yeh Gupt ke baad hi uitvinden kiya gaya.”

Bobby Deol was de eerste die de microfoon pakte en hij zei: “Ik was altijd een grote fan van Rajiv Rai. Hij heeft geweldige films gemaakt. De manier waarop hij zijn magie op het grote scherm werpt; Ik bedoel, zijn films zijn altijd een genot om naar te kijken op het grote scherm. We praten over Marvel en al deze universums. Maar Rajiv Rai had zijn eigen filmische universum!” Zoals verwacht leidde zijn laatste zin tot een enorm applaus!

Bobby Deol vervolgde: “Ik herinner me nog dat ik op de universiteit zat en het lied ‘Oei, oei’ uit de film van Rajiv Tridev (1989) was een rage geworden. Toen ik door Rajiv werd benaderd, was ik zo opgewonden. Zijn stijl, zijn gevoel voor kleding, de manier waarop hij plezier beleeft aan het maken van een film en de manier waarop hij de pijn neemt om elk frame van zijn film goed te krijgen, het was heel anders dan wat ik in het begin van mijn carrière had gezien. Ik vond het leuk om te fotograferen voor Gup meer dan ik leuk vond om aan te werken Barsaat (1995), mijn eerste film. Rajiv zorgde voor alle acteurs. Elke keer dat we een schema afmaakten, hadden we feestjes met de hele unit, inclusief de camera-assistenten, spotjongens, enz. Dus we hebben leuke tijden samen gehad. ”

Bobby prees ook RJ Rohini en haar team voor het verzorgen van de première: “Het is geweldig dat je hierover hebt nagedacht. En we hebben hier Shabbir. Hij is als een dokter als het erom gaat dingen voor elkaar te krijgen. Hij regelt alles.”

Vervolgens sprak hij over zijn ‘dodelijke’ tegenspeler: “Ik heb maar één film met Kajol gemaakt en het werd zo’n enorme cultfilm.” Op dat moment pakte Kajol een propmes en vroeg Bobby: “Ok, ze heeft een khanjar. Ze houdt van me en daarom gaat ze me niet vermoorden. Misschien vermoordt ze iemand die dicht bij me probeert te komen!”

Kajol onthulde in haar sprankelende stijl: “Toen Rajiv het script aan mij vertelde, las ik het en zei: ‘Ik zal het doen’. Unko bahut bada schok laga. Hij zei: ‘Ga je het echt doen? Ik kan het niet geloven’. Ik antwoordde: ‘Ja, ik wil het doen. Het wordt zo gaaf. Iedereen zal geschokt zijn als ze erachter komen dat ik de moordenaar ben’.”

Shabbir Boxwala vertelde op dit punt: “Ik zou Kajol willen corrigeren. Tanishaa Mukerji, de zus van Kajol, zat ook bij ons in de vertelling. Toen Rajiv klaar was met het vertellen van het verhaal, zei ze tegen Kajol: ‘Je moet deze film maken. Hoe kun je het niet doen?’. Dus Tanishaa was een grote invloed.”

Rajiv Rai legde uit waarom hij vond dat hij de film niet zou hebben gemaakt zonder Kajol: “Het was een erg moeilijke rol om te casten. Bobby, ik wist dat hij zou zijn. Woh toh dost hai toh pata tha ki kar lega. Maar heldin ko schurk ka rol dena,,Ik denk dat mensen het destijds niet zouden accepteren. Dus dat was (een uitdaging).”

Viju Shah verraste iedereen met zijn gevoel voor humor, “Rajiv vroeg me om liedjes te componeren in Vishwatma (1992). Usme mazaa nahi aaya unko. Unhone mujhe Mohra (1994) diya (in de hoop dat ik betere nummers zal geven). Na Mohrabood hij me aan Gup met de hoop ki ab toh accha muziek dega hallo dega!”

Op de vraag wat zijn favoriete nummer is van de onvergetelijke soundtrack van Guphij antwoorde, “‘Mere Sanam’ en ‘Mushkil Bada Yeh Pyaar Hai’.”

De microfoon werd vervolgens doorgegeven aan voice-over artiest Chetan Shashital. Hij is degene die de mannelijke delen in het titelnummer zong. Hij vermaakte het publiek door eerst met een gekke stem te praten. Plotseling schakelde hij over naar een engere, waarbij hij elke persoon in de audi verblufte. Toen hem werd gevraagd wat hij mompelt nadat hij heeft gezegd: ‘Gup’ in het titelnummer antwoordde hij: “Wohi toh gupt baat hai na!”

Bobby Deol sprong hier binnen met een trivia: “Niemand zou hun film een ​​titel geven” ‘Gup’omdat ‘Gup’ was altijd verbonden met een zin. Dus toen Rajiv deze titel afrondde, was het een groot ding. Ik vond de titel echt cool, hoewel ik nooit wist van de andere films gemaakt met het woord ‘Gut’. En na deze film was iedereen het vergeten (al het andere dat met ‘Gupt’ te maken had). Ze herinneren zich alleen (onze film).”

De bijrollen van de film kregen het woord. Dalip Tahil verhoogde de opwinding toen hij opmerkte: “Kajol, je ziet er zoveel beter uit dan toen je aan Gupt werkte.” Kajol was duidelijk in de wolken. Dalip geprezen begroet cadeau van Gup team en herinnerde zich ook, producer Gulshan Rai, die ook de vader van Rajiv Rai was.

Tej Sapru sprak ondertussen zijn beroemde ‘Danda kar dunga’ dialoog, die applaus veroorzaakte. Toen RJ Rohini met Mukesh Rishi ging praten, vertelde ze hem: ‘Jij was de laatste persoon die Kajol in de film vermoordt’. Waarop de ervaren acteur zei: “Kajol ne mujhe aisa maara ki main aaj bhi zinda hoon!” Hij onthulde ook: “Voor de pre-climax moest ik met deze enorme bus rijden op de parkeerplaats van Centaur Hotel, Juhu. Het was een uitdaging. Sirf mujhe pata hai ki kitni buri haalat thi meri. Maar een acteur is als een soldaat. aur soldaat ka kaam yehi hai ki kabhi ‘naa’ nahi bolna. Kaam jo diya hai, woh karna hai.” Rajiv groette hem op dit punt.

Harish Patel, die furore heeft gemaakt in het Westen en te zien was in Marvel’s Eeuwigen (2021), vertelde Rajiv Rai, “Gupt ka vervolg banao. Hum sab hai yahaan handelen karne ke liye.” Rajiv Rai glimlachte maar zei dat het niet mogelijk is omdat “ik het niet beter kan maken dan het eerste deel.”

Ten slotte was de vrouw van wijlen Om Puri, Nandita Puri, aanwezig samen met hun zoon, Ishaan. Nandita zei: ‘Terwijl we onderweg waren, vroeg mijn zoon me: ‘Baba ging nauwelijks naar premières. Als hij nog leefde, denk je dat hij voor deze zou zijn gekomen?’. Ik antwoordde: ‘Zeker’! Dit komt omdat hij niet echt van alle commerciële films hield die hij deed, maar Gup was een van zijn topfavorieten!”

Ze voegde eraan toe: ‘Rajiv heeft me dit verteld en ik wist niet dat de rol oorspronkelijk aan Naseer was aangeboden voordat Om werd aangenomen. Dit gebeurde veel. Als Om een ​​film kreeg aangeboden en hij had geen afspraakjes, dan belt hij Naseer op en zegt: ‘Als je deze film wordt aangeboden, reken dan zo en zo zoals ze me die en die hebben aangeboden. Naseer zou hetzelfde doen met Om. Mijn man kreeg wereldwijd erkenning met internationale films zoals oost is oost (1999) en Broeders in de problemen (1995). Maar deze films werden in eerste instantie aangeboden aan Naseer! En Naseer deed het niet.”

Artdirector Bijon Das Gupta vertelde hoe hij het leuk vond om voor de film te werken. Een vrouwelijke Bobby Deol-fan, die helemaal uit Bangladesh kwam, kreeg de kans om te zeggen: “I love you, Bobby Deol”.

Kajol en Bobby werden vervolgens gevraagd om hun laatste gedachten te delen. Kajol zei: ‘Het is zo leuk om iedereen te ontmoeten. Het is nederig dat mensen nog steeds van deze film genieten, hoewel je nu zoveel films in deze ruimte hebt. Toch houden mensen van Gup. Bedankt iedereen om het levend te houden.” Ze zei op een luchtigere toon: “Iedereen ging verder met deze film met gelukkige herinneringen. Ik heb met niemand van de eenheid gevochten, wat veel zegt!”

Bobby zei: “Het voelt alsof ik bij de eerste première van” Gup. Inloggen ki aankhon mein itna pyaar dekhne ko mil raha hai. Ik ben blij iedereen te ontmoeten, ook Kajol, ook al zijn we buren! Ik zit hier en vraag me af, gebeurt dit echt en vier ik eigenlijk 25 jaar Gupt? En er zijn hier zoveel mensen gekomen. Het is een van de mooiste momenten van mijn leven en ik zal het altijd koesteren.”

Hij maakte van de gelegenheid gebruik om degenen die niet bij de vertoning aanwezig waren te gedenken: “De combinatie van Sada ji (Sadashiv Amrapurkar) en Om Puri was geweldig. Zelfs Ashok Saraf. Een van de beste dingen aan de film was ook de cast. Elke acteur deed het zo goed.”

Tussen het gesprek door vroeg RJ Rohini het publiek hoeveel van hen niet hebben gezien Gup? Schokkend, een vijfde van de kijkers stak zijn hand op! Kajol kon niet stoppen met te zeggen: “Iedereen gaat de film met de spoiler bekijken.” RJ Rohini grapte: “Je leven heeft nu geen zin voor de komende 3 uur”.

De chat zou niet compleet zijn geweest zonder de zangers te hebben gesproken. Udit Narayan zong ‘Duniya Haseeno Ka Mela’ met Bobby lip-synchronisatie erop, een echt gedenkwaardig moment. Sunita Rao zong de vrouwelijke delen. Udit werd toen vergezeld door Sadhana Sargam en beiden zongen ‘Mere Sanam’ terwijl Bobby en Kajol lip-gesynchroniseerd.

Toen was het tijd om de film te starten. Zoals verwacht floten en joelden de kijkers toen de titelsong op het scherm werd gespeeld. Ook de inzending van Bobby Deol kreeg geweldige reacties en hetzelfde gold voor de scène waarin Kajol werd onthuld als de moordenaar!

Het beste deel van het evenement was echter toen Bobby Deol zo overweldigd werd door de respons die werd gegenereerd door zijn inzendingslied ‘Duniya Haseeno Ka Mela’ dat hij opstond van zijn stoel en erop danste! Hoe de kijkers op dit punt in een razernij raakten, was te geloven!

Het evenement was echt onvergetelijk want er was veel positiviteit, gelach en Gup-stijl entertainment. Voor degenen, zoals ik, die nog nooit hadden gezien Gup ooit op het grote scherm, het was een avond die we ons de rest van ons leven zullen herinneren!

Lees ook: 25 jaar Gupt: het genie achter de sporen van Gupt, Viju Shah opent zich voor het componeren en recreëren van tracks

Meer pagina’s: Gupt Box Office Collection

BOLLYWOOD NIEUWS – LIVE UPDATES

Vang ons op voor het laatste Bollywood-nieuws, de nieuwe Bollywood-filmupdate, de kassacollectie, de release van nieuwe films, Bollywood-nieuws Hindi, entertainmentnieuws, Bollywood Live-nieuws Vandaag en aankomende films 2022 en blijf op de hoogte van de nieuwste hindi-films alleen op Bollywood Hungama.

Leave a Comment