Katrina Kaif, Ishaan Khatter and Siddhant Chaturvedi groove with Salman Khan

Gisteravond op Bigg Boss 16wij zagen Salman Khan scholing van de huisgenoten. Hij nam de gevallen van Ankit Gupta, Sumbul Touqeer Khan en Gautam Singh Vigo. Hij berispte ook Priyanka Chahar Choudhary, Shalin Bhanot en andere deelnemers. En vanavond zullen we zien Katrina Kaif, Ishaan Khatter en Siddhant Chaturvedi – de cast van Telefoon Bhoot – zullen hun film op de show promoten. Tal van leuke games en ook het segment Sam, Dam, Dand en Bhed. Zal een deelnemer worden uitgezet? Inhalen op de Bigg Boss 16 LIVE-UPDATES hier:

Liveblog

29 okte 2022

  • 23:19 uur

    Tina praat met Gautam, Soundarya

    Tina vraagt ​​Gautam en Soundarya hoe Gautam zijn punt in 4 dagen gaat bewijzen. Tina noemt het bullsh*t. Soundarya en Tina krijgen ruzie. Tina zegt dat Soundarya de spreker van Gautam wordt. Daarmee eindigt de aflevering.

  • 23:04 uur

    Bigg Boss praat

    Bigg Boss geeft eten aan huisgenoten. Gautam en Soundarya zitten apart. Gori en Stan praten over de beslissing van Gautam. Abdu en Sajid gaan eten. Shiv voegt zich bij hen. Sajid zegt dat Gautam niet bij hem moet zitten. Stan zegt dat Gautam niet begrijpt wat hij heeft gedaan. Gautam en Soundarya praten over hoe nep Tina en Shalin zijn. Nimrit, Archana en Sajid praten over Gautam. Buiten vertelt Soundarya over de reactie van Sajid. Tina praat met Gautam. Later op de avond praat Shiv met Sajid om voorzichtig te zijn met zijn wraak. Sajid en Archana noemen Gautam erg zwak. Iedereen voelt dat Gautam erg bang is. Gautam praat met Soundarya en zegt dat de echte gezichten van iedereen naar voren kwamen.

  • 22:56 uur

    MC Sher ontmoet MC Stan

    Stan rapt en Ishaan slaat op dozen. Later voegt Siddhant zich bij het rappen. Iedereen geniet van zijn optreden. Ishaan en Shiv dansen op Zingaat. Daarmee nemen Katrina, Ishaan en Siddhant afscheid van de huisgenoten terwijl ze naar Kinna Sona gaan.

  • 22:54 uur

    Taak gaat door

    Shalin noemt Tina omdat ze Siddhant ka bhoot in zich heeft. Siddhant verdedigt Tina. Daarmee eindigt de exorcisme-taak.

  • 22:40 uur

    Nieuwe taak

    Siddhant, Ishaan en Katrina geven de huisgenoot een jhaad-phook op de deelnemer die ze willen straffen. Sajid belt Gautam. Abdu noemt ook Gautam. Tina roept ook Gautam. Nimrit, Gori raakte ook Gautam. Shiv nodigt ook Shalin uit. Stan roept Archana en doet jhaad phook. Archana raakt Gautam. Archana raakt Gautam hard. Gautam roept Nimrit. Soundarya belt Shiv. Ankit belt Sumbul en hij zegt dat hij jhaad phook op hem en Sumbul zou willen doen. Priyanka roept Gautam. Sumbul noemt ook Gautam. Shalin noemt Tina die haar schokt.

  • 22:34 uur

    Ishaan, Siddhant komen het huis binnen

    Ishaan en Siddhant gaan het huis binnen en Salman en Katrina vragen Ishaan, Siddhant om hen niet te laten weten dat ze worden gevoed met de taken. Ze laten huisgenoten Garba doen en hardop lachen. Siddhant en Ishaan onthullen later dat Katrina degene was die hen alles liet doen. Katrina gaat vervolgens het huis van Bigg Boss binnen. Ze groet iedereen. Ze praten over Phone Bhoot.

  • 22:31 uur

    Katrina verwelkomt Siddhant, Ishaan

    Katrina en Salman verwelkomen Siddhant en Ishaan die Amar, Prem van Andaz Apna Apna, worden. Salman prijst zowel Ishaan als Siddhant en zegt dat ze hem terugbrachten naar de goede oude tijd. Salman vraagt ​​waar Phone Bhoot over gaat. Phone Bhoot komt op 4 november uit.

    Ishaan, Katrina en Siddhant willen meer plezier hebben door met deelnemers te praten. Salman vraagt ​​de drie om plezier te hebben en de huisgenoten wat meer te laten lijden. Alleen Siddhant en Ishaan komen het huis binnen. Salman en Katrina zullen hen instructies geven.

  • 22:26 uur

    Salman vertelt over Halloween

    Salman vertelt over spookachtige ervaringen. Katrina vergezelt Salman op het podium. Hij schreeuwt en Kat wordt bang. Salman zegt bhoot darr gayi. Katrina heeft een taak voor Salman. Katrina beantwoordt vragen van geesten. Een geest vraagt ​​of Salman in de regen heeft gedanst. Salman zegt dat hij aanvankelijk in de regen werkte. Salman vertelt over Tip Tip Barsa Paani. Salman en Katrina dansen op Tip Tip Barsa Paani.

    Een geest vraagt ​​of hij een geest kan zijn en iemand kan bespioneren, wie zou hij bespioneren. Salman zegt dat hij Vicky Kaushal zal bespioneren. Salman prijst Vicky. Een van de geesten vraagt ​​Salman een oud lied te zingen. Een andere geest vraagt ​​Salman om met Katrina te grooven op Kinna Sona. Ze groeven samen.

  • 22:18 uur

    Eliminaties geannuleerd

    Salman vertelt over eliminaties en de genomineerde deelnemers. Salman roept Gautam, Sajid en Archana beginnen te vieren. Alle anderen zijn erg geschrokken. Shalin zegt dat hij eten van Endemol zal krijgen, maar niet van Gautam. Salman scheldt Shalin uit als hij over zijn medische redenen praat. Salman zegt dat hij zijn zin niet afmaakte en mensen begonnen te juichen. Salman zegt dat Gautam veilig is. Soundarya omhelst Gautam die een zucht slaakt. Salman zegt dat mensen Abdu juist hebben genomineerd, hij gaat nu het huis uit. Iedereen is geschokt door het besluit. Salman vraagt ​​Abdu om naar buiten te komen. Nimrit begint te huilen. Priyanka, Sajid en iedereen is in shock. Salman vraagt ​​aan Abdu wie hem heeft voorgedragen. Hij noemde Gautam en Sumbul. Salman kondigt dan aan dat Abdu veilig is. Salman kondigt aan dat iedereen veilig is. Hij zegt dat iedereen in het huis zal blijven en honger zal hebben omdat Gautam kapitein wil worden. Salman vraagt ​​of aanvoerderschap zo belangrijk voor hem was. Gautam zegt dat het gestrest was waardoor hij de beslissing nam. Salman gaat weg.

  • 22:11 uur

    Salman doet weer mee

    Salman vraagt ​​huisgenoten waarom iedereen zich zo opwindt. Salman zegt dat het het spel is omdat hij aanvoerder wilde worden. Nimrit probeert hem te verdedigen, maar Salman is in een joviale bui. Salman feliciteert Gautam en vraagt ​​hem iets te zeggen. Gautam zegt dat hij in de war was en de verkeerde beslissing nam. Hij vertelt over zijn gesprek met Karan. Salman vraagt ​​of hij bij zijn besluit blijft. Gautam zegt toe te geven dat hij een verkeerde beslissing heeft genomen. Salman vraagt ​​of hij kapitein wil worden of niet. Gautam is het daarmee eens, maar zegt dat de toestand niet klopt. Salman vraagt ​​Soundarya naar haar gedachten. Salman zegt dat het allemaal nep is. Hij vraagt ​​Gautam om een ​​week lang voedsel te offeren voor Soundarya. Hij is het ermee eens, maar Soundarya is het daar niet mee eens. Salman zegt dat niemand iets voor hem zal opofferen, dus waarom zou hij aan hen denken? Salman vraagt ​​of hij bij zijn besluit blijft. Gautam zegt dat hij vindt dat hij de juiste beslissing heeft genomen. Salman zegt dat Soundarya zijn eten niet zal opofferen. Soundarya verdedigt Gautam. Salman vraagt ​​iedereen om net als Gautam zelf een beslissing te nemen.

Meer laden

Blijf op de hoogte van BollywoodLife voor de laatste primeurs en updates van Bollywood, Hollywood, South, TV en Web-Series.
Klik om met ons mee te doen Facebook, Twitter, Youtube en Instagram.
Volg ons ook op Facebook messenger voor de laatste updates.


Leave a Comment